Doel van stichting ‘René* Geeft’

Het doel van stichting ‘René* Geeft’ is om mensen die te maken hebben met het verlies van een kind steun, troost, herkenning en erkenning te bieden. Of het nu kort na het verlies is of jaren later, de stichting staat klaar om te helpen.

De stichting doet dit door ervaringen van ouders met een overleden kind te delen en door steun-troost-pakketjes te versturen naar ouders met een overleden kind. Deze pakketjes worden aangevraagd door familie, vrienden, bekenden, collega’s, buren, schoolgenoten en lotgenoten. Het laten weten dat er aan de ouders wordt gedacht en het noemen van de naam van het overleden kind helpt hen om de herinneringen levend te houden.

Sommige mensen vinden het moeilijk om contact te leggen of in contact te blijven, uit angst om de ouders nog meer pijn te doen. Daar komt stichting ‘René* Geeft’ in beeld. Zij biedt de mogelijkheid om namens hen steun-troost-pakketjes te versturen rond speciale data zoals geboortedagen, sterfdagen of  feestdagen.

Het ontvangen van zo’n pakketje kan ouders veel steun, troost, kracht, moed, warmte en liefde bieden in deze moeilijke tijd. Maar bovenal laat het zien dat hun overleden kind niet vergeten wordt en dat de herinneringen voortleven. Het is het mooiste cadeau dat je kunt geven aan ouders met een overleden kind.

Stichting ‘René* Geeft’ staat klaar om te helpen en steun te bieden aan ouders die dit nodig hebben.

Steun Troost Pakket
Voorbeeld steun-troost-pakket